Sustavi grijanja

Toplo tijekom hladnih zimskih dana

Loša je vidljivost kada se vjetrobransko staklo zamagli? Smrzavate se u hladnoj kabini nakon obilazaka terena? Naši sustavi grijanja održavaju vas na toplom i ugodnom čak i tijekom hladnih mjeseci.

Grijanje vjetrobranskog stakla

Vjetrobransko staklo Caddy Furgona sadrži integrirane električne niti koje griju i osiguravaju dobru vidljivost prema naprijed čak i u hladnim i mokrim vremenskim uvjetima. Opcijsko grijanje vjetrobranskog stakla dostupno je samo u kombinaciji s paketom Svjetlo & vidljivost.

Grijanje sjedala

Opcijsko grijanje sjedala integrirano je u površine za sjedenje i površine naslona prednjih sjedala te se može zasebno namjestiti za vozačevo i suvozačevo sjedalo. Čim se aktivira paljenje, na raspolaganju ćete imati tri stupnja grijanja.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim