Sigurnosni sustavi potpore

Sigurni na putu. Čak i u kriznim situacijama.

Caddy furgon opremljen je širokom paletom sigurnosnih sustava potpore.

Multikolizijska kočnica1

Serijska multikolizijska kočnica pokreće kočenje nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari¹. Multikolizijska kočnica aktivira se kada dva međusobno neovisna senzora prepoznaju sudar. Nakon kratkog usporavanja brzina vozila se postupno smanjuje na 10 km/h, pri čemu vozač u svakom trenutku može ponovno preuzeti kontrolu nad vozilom.

 

Sustav upravljanja proklizavanjem (ASR)

Sprječava proklizavanje kotača vašeg vozila.

 

Upozorenje za sigurnosni pojas

Signali vozaču i suvozaču da sigurnosni pojas ne vežu vizualno tražeći da se zakopaju nakon pokretanja motora i akustično kada započnu voziti.

 

Zračni jastuci

Vozačev i suvozačev zračni jastuk te bočni zračni jastuci za glavu koji prvi puta dolaze u sklopu serijske opreme prednjim putnicima nude najbolju moguću zaštitu prilikom frontalnog i bočnog sudara. Suvozačev zračni jastuk može se deaktivirati pomoću ključa vozila.

Unutar granica sustava.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim