Kuka za prikolicu

Uskače kada je pomoć potrebna

Radni zadatak zahtijeva još više prtljažnog prostora nego što vaš Caddy furgon nudi? Zahvaljujući različitim pripremama za kuke za vuču možete jednostavno i fleksibilno stvoriti prostor za još veći utovar. 

Čvrsta kuka za prikolicu

Kruta kuka za prikolicu dizajnirana je za teret prikolice od 660 kg (bez kočenja) i do 1.500 kg (kočeno) i opremljena stabilizatorom prikolice.

Priprema za spajanje prikolice (nije prikazano)

Upravljačka jedinica za priključak prikolice i profesionalno ožičenje omogućuju naknadnu ugradnju priključka na prikolicu.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim