Pomoć pri parkiranju

Olakšava parkiranje.

Prema želji u vašem su Caddyju dostupni različiti sustavi potpore pri parkiranju. 

ParkPilot

Opcijski ParkPilot akustički će vas upozoriti prilikom parkiranja na prepoznate prepreke u stražnjem dijelu¹ te će razmak prikazati i vizualno na zaslonu².

 

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Opcijska kamera za vožnju unatrag "Rear View" olakšava parkiranje¹ tako da prikazuje ograničenu sliku područja iza vozila na zaslonu radio ili navigacijskog sustava². Dodatne statične pomoćne linije pružaju potporu prilikom parkiranja. Kamera za vožnju unatrag dostupna je samo u kombinaciji s poklopcem prtljažnika.

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" svladava parkiranje na okomitim i bočnim parkirnim mjestima u više poteza. Nakon ubacivanja u stupanj za vožnju unatrag vozilo samostalno preuzima upravljanje¹. Vozač mora aktivirati još samo spojku, papučicu gasa i kočnicu.

U okviru granica sustava.

Ovisno o verziji radio ili navigacijskog sustava. Dostupno od radiosustava "Composition Colour" ili novije verzije.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Caddy
Furgon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim