Zatvoriti izbornik

Caddy
Furgon

 

Svladava gotovo svaki zadatak.

Svaki dan donosi nove izazove koji zahtijevaju brza i profesionalna rješenja. S Caddy furgonom na raspolaganju ćete imati vozilo koje će vam u gotovo svakoj situaciji pružiti optimalnu podršku. Funkcionalno, fleksibilno i svestrano: ovo okretno i kompaktno gradsko dostavno vozilo nudi vam sve što vam je potrebno za profesionalan nastup.

Doživite Caddy furgon kroz fotografije

Dobro promišljen prostor

Sve u najboljem redu.

Oni koji rade pod vremenskim pritiskom ne žele dugo tražiti. Zbog toga Caddy furgon ima promišljen sustav za odlaganje s odjeljcima i površinama različitih veličina. Bilo da se radi o radnoj odjeću, kutiji za ručak ili alat za rad - ovdje sve ima svoje mjesto.

Funkcionalan interijer

Prilagodljiv poput vas

Svaki zadatak novi je izazov za vaš tim i vas. Fleksibilna unutrašnjost Caddy furgona svojom će prilagodljivošću pomoći u rješavanju svakog problema: robusne podne obloge, razni pregradni zidovi ili ormarići radionica - dizajnirajte utovarni prostor prema vašim potrebama.

Sustavi potpore za vozača

Opuštenije u gradskoj vožnji

U uskim i napučenim uličicama ili gužvovitim gradskim cestama: Caddy furgon opremljen je raznim inovativnim sustavima potpore i sigurnosnim sustavima koji će olakšati svaku napetu situaciju. Tako ćete uvijek stići na vrijeme i najvažnije - opušteni na cilj. 

Koristan teretni prostor

Može podnijeti i najteže zadatke

Oduševljava snagom: utovarni prostor Caddy furgona impresionira ne samo svojom fleksibilnošću i robusnošću, već prije svega svojom volumenom i mogućnostima opterećenja. Čak i sa kratkim međuosovinskim razmakom, nudi vam visoku nosivost koja se prema potrebi može proširiti. Toliko prostora je dostupno:

 

  • zapremina do 3,2 m3 s kratkim međuosovinskim razmakom
  • zapremina do 3,7 m3 s opcijski dostupnom djeljivom ili zakretnom pregradnom stijenkom
  • do oko 690 kg nosivosti
  • šest preklopivih ušica za vezanje tereta
Pogon na sve kotače 4MOTION

Podiže performanse, kada je to potrebno

Prednosti pogona na sve kotače 4MOTION posebno su vidljive na mokrim ili snijegom prekrivenim cestama te na zaprljanim ili oštećenim kolnicima. U tim slučajevima spojka za pogon na sve kotače prenosi pogonsku snagu na kotače s boljom trakcijom. Time osjetno doprinosi mirnijem radu, većoj sigurnosti u zavojima i preciznijem upravljanju.

Permanentni pogon na sve kotače potpuno demonstrira svoje prednosti i kod vožnje s prikolicom - primjerice u kombinaciji sa snažnim 90 kW/122 KS turbo dizelskim motorom. Onaj tko želi dodatno povećati udobnost u vožnji, jednostavno će odabrati 2,0 l TDI motor (110 kW/150 KS) i iskoristiti kombinaciju automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG s pogonom na sve kotače 4MOTION. U segmentu kompaktnih gradskih dostavnih vozila ova je mogućnost inače dostupna samo kod modela Caddy.

Promišljen do zadnjeg detalja.

Svaki dan donosi bezbrojne izazove koji često zahtijevaju brza, ali uvijek profesionalna rješenja. Dostavno vozilo Caddy je vozilo koje vas u gotovo svakoj situaciji optimalno podržava.

Sve značajke

Teretni prostor

Natrag

Teretni prostor

Zahvaljujući velikom prtljažnom prstoru, promišljenim rješenjima u utovarnom prostoru i raznim mogućnosti osiguranja tereta, vaš Caddy furgon će bez problema sigurno prevesti i vas i vaš teret do cilja.

Interijer

Natrag

Interijer

Udobno na poslu. Opušteno na odmoru. Caddy furgon oduševljava iznutra, kroz kvalitetu unutrašnjosti i sposobnosti prilagodbe prostora.

Učinkovitost

Natrag

Učinkovitost

Neka vam cijelo putovanje prođe glatko, ugodno i u dobroj zabavi: s modernim infotainmentom, inovativnim online mobilnim uslugama, multifunkcionalnim kolom upravljača, koji će to i omogućiti.

Sustavi potpore

Natrag

Sustavi potpore

Ugodno do cilja: Moderni sigurnosni sustavi potpore, kao i sustavi potpore vozaču misle na vašu sigurnost, kao i udobnost tijekom cijelog putovanja.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim