Prednji dizajn vozila

Markantan izgled novog Amaroka oduševljava iz svih perspektiva. Kod modela Highline i Aventura, prednji dizajn vozila dodatno je istaknut dvostrukim kromiranim letvicama.

Ekskluzivni kotači od lakog metala "Talca"

Veličina je ipak bitna: 20" kotači od lakog metala "Talca"dodatno ističu robusan dizajn novog Amaroka. Ipak, i Amarok Highline svoju savršenu figuru dobro ističe uz 18" ili 19" kotače od lakog metala.

Sportsbar

Sportski duh u detaljima: S novim Sportsbarom Amarok Aventura se optički produžuje. Sportsbar dolazi u boji vozila, a naglašava dinamičnu eleganciju i sportski duh vozila.

 

Styling bar "Plus"

Poseban izričaj stila je markantno zakrivljeni Styling bar "Plus" od kromiranih dvostrukih cijevi.¹

¹Serijska oprema kod Amarok Aventura.

Sjedala ergoComfort

Savršena pozicija: U novom Amaroku svako putovanje postaje cilj. ErgoComfort čarobna je riječ koja će tvojoj kralježnici priuštiti samo ono najbolje. Oba prednja sjedala ocijenjena su oznakom o svojoj kvaliteti od strane Udruge za zdravlje kralježnice* za svoju izvanrednu ergonomiju i nude ti mogućnost namještanja 14 položaja. To znači da prema vlastitim željama možeš točno u milimetar namjestiti visinu sjedala, uzdužni pomak, nagib sjedala, nagib naslona i podlogu za bedra.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Amarok
Od Kn 348.794,- uključujući PDV ? Od Kn 252.035,- bez PDV-a ?

Novi Amarok On može više.