Udobnost

Poželite ostati i kada stignete do cilja

Stigli ste na svoje odredište. A vi samo želite nastaviti sjediti u svom udobnom Amaroku. Ne iznenađuje, obzirom da ne nudi samo najviše prostora u području nogu u svojoj klasi - nego je i sjedalo na višoj poziciji nego što je to u jednom SUV vozilu, a jednako udobno. Osim toga, prednja sjedala ergoComfort na dodir gumba namjestite u milimetar prema svojim željama i potrebama. 

ergoComfort sjedala

Savršena pozicija: U novom Amaroku svako putovanje postaje cilj. ErgoComfort čarobna je riječ koja će tvojoj kralježnici priuštiti samo ono najbolje. Oba prednja sjedala ocijenjena su oznakom o svojoj kvaliteti od strane Udruge za zdravlje kralježnice* za svoju izvanrednu ergonomiju i nude ti mogućnost namještanja 14 položaja. To znači da prema vlastitim željama možeš točno u milimetar namjestiti visinu sjedala, uzdužni pomak, nagib sjedala, nagib naslona i podlogu za bedra.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim