Radio sustavi

Kristalno jasan zvuk

Bilo da ste na putu za šumu ili u gužvovitom gradu: najbolje je voziti se s omiljenom pjesmom u uhu. Naši radijski sustavi osiguravaju da čujete pravi program. Bez obzira gdje se nalazite.

Radio sustav "Composition Media"

Izvrsno zvučno iskustvo: dodatno na "Composition Audio" radijski sustav "Composition Media" opremljen je s zaslonom u boji veličine 16,5 cm, šest zvučnika, CD playerom i mobilnom uslugom Car-Net App-Connect.¹ Tehnološki iskorak, stvoren za veliki grad.

Radio sustav "Composition Audio" (nije prikazano)

Na svim frekvencijama: Novi radio sustav "Composition Audio" osigurava savršenu atmosferu. Opremljen je utorom za SD karticu, AUX-IN sučeljem, USB sučeljem kao i mobilnom Bluetooth pvezivošću.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim