Poklopci utovarnog prostora

Sve je pokriveno

Jeste li na tijesnim serpentinama, neravnim padinama i vozite po raznim vremenskim uvjetima? Sa zaštitnim poklopcem od robusnog ili tvrdog materijala, vaš teret je zaštićen i ne može pasti tijekom vožnje. Otkrijte odmah koja varijanta najbolje odgovara vašim potrebama.

  • poklopci od tvrdog materijala
  • rollcover
  • razni poklopci utovarnog prostora

Paket s tvrdim poklopcem utovarnog prostora kao dodatna oprema

Prema želji dostupan u boji vozila, varijanta s čvrstim poklopcem utovarnog prostora dodaje vozilu stražnja vrata s centralnim zaključavanjem s velikim staklenim umetkom i plinskim tlačnim oprugama. Klizni prozor i bočni klizni prozori, koji se mogu zaključati iznutra, omogućuju dovoljno dnevnog svjetla i svježeg zraka u utovarnom prostoru. Zahvaljujući paketu za brtvljenje, nosivo opterećenje dobro je zaštićeno od prašine i kiše.

Osim toga, ova varijanta nudi dodatni paket brtvi za vrata prtljažnika, koji je također opremljen amortizerima bočnih strana. To olakšava utovar i istovar.

Rollcover

Po želji dostupan srebrni poklopac prtljažnog prostora u srebrnoj boji štiti prijevoznu robu od vlage, prašine i znatiželjnih očiju.

Dodatni prekrivači tereta 

Dodatni prekrivači tereta, kao što su npr. sustavi za zaštitu kao što su cerade,  dostupni su kod vašeg ovlaštenog Volkswagen partnera. 

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim