Pogon na sve kotače 4MOTION

Četiri asa

Čak i u ekstremnim uvjetima, Amarok vaše putovanje pretvara u iskustvo. Zahvaljujući savršenom ovjesu i koordinaciji pogona - u kombinaciji s provjerenim pogonom na sve kotače 4MOTION.

Stalan pogon na sve kotače 4MOTION

Ovaj pogon 4x4 sa samoblokirajućim Torsen središnjim diferencijalom predstavlja posebnu značajku u segmentu pickup vozila te nudi ujednačenu osnovnu raspodjelu od 40 : 60 za sve onroad i offroad primjene.¹

¹ Raspodjela varira ovisno o podlozi.

Dodatni pogon na sve kotače 4MOTION

Prijenosni mehanizam diferencijala omogućuje električno uključivanje i isključivanje prednjih kotača tijekom vožnje. Na većim usponima ili dužim šljunčanim dionicama može se dodatno ubaciti u redukcijski stupanj.

Elektronički program stabilizacije

Elektronički program stabilizacije sprječava podupravljanje ili nadupravljanje na način da ciljano usporava pojedine kotače¹.

¹ U okviru granica sustava.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim