Multikolizijska kočnica

Zaustavite kritične situacije

Bolje je igrati na sigurno: novi Amarok svladat će svaku riskantnu situaciju zahvaljujući svojim sigurnosnim sustavima. Serijska multikolizijska kočnica primjerice automatski započinje s kočenjem nakon sudara kako bi se u idealnom slučaju spriječili sekundarni sudari¹. Nakon kratkog usporavanja, brzina vozila postupno se smanjuje na 10 km/h. K tomu će 17" disk kočnice sprijeda i 16" disk kočnice straga dovesti do poboljšanih performansi kod većeg opterećenja kočnica.

1 Unutar granica sustava

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim