Klimatizacijski i sustavi grijanja

Vremenske prilike? Svejedno je!

Osobito u poljoprivrednim ili šumarskim operacijama, vaš posao zahtijeva izlazak na teren bez obzira na vremenske uvjete. Bilo da sunce nemilosrdno zagrijava kabinu sa 30 stupnjeva ili se smrzavate u najhladnijoj zimi. Tada je bitno biti opremljen - i imati najbolje klima uređaje i sustave grijanja. Oni će održavati vozačku kabinu Amaroka na ugodnoj temperaturi - bez obzira na vremenske uvjete.

Klimatizacijski susav "Climatronic" s filterom za alergene

Ovaj sustavi nudi dvozonsku regulaciju temperaturu za vozača i suvozača, kao i manualno postavljanje prozračivanja. Ovisno o zagrijavanju sunca i vanjskoj temperaturi, klimatizacijski sustav upuhuje više ili manje hladnog zraka u vaš automobil. Filteri za alergene zaustavit će i najmanje čestice koje mogu izazvati alergiju.

Klimatizacijski sustav "Climatic"

Poluautomatski klimatizacijski sustav ima unutarnji senzor i neprestano uspoređuje sobnu temperaturu s željenom razinom topline u vozilu. 

Opcijski dodatni grijač vode

Opcijski dodatni grijač vode omogućuje zagrijavanje motora i istovremeno osigurava da se unutrašnjost brže zagrijava ili je već prethodno zagrijana. Upravljačka jedinica integrirana je u krovnu konzolu. Naravno, dodatni grijač vode može se također prikladno uključiti i isključiti pomoću daljinskog upravljača.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve bruto cijene su neobvezujuće preporučene cijene koje nisu monopolne i uključuju iznos PDV-a i namete na normiranu potrošnju uzimajući u obzir odbitak i dodatak na namete na normiranu potrošnju te troškove otpreme.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Amarok

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim